Nieuwbouw dak

Ook wanneer uw dak compleet aan vervanging toe is en er een nieuw dak geplaatst moet worden, bent u bij ons aan het goede adres! 

Nieuwbouw dak

Daktechniek Assen is op het gebied van nieuwbouw dak in Assen een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben voor allerlei soorten nieuwbouw daken passende dakbedekking. Of u nu een plat dak hebt of een hellend dak. Wij bieden voor ieder nieuwbouw dak de meest geschikte oplossing. Hierbij houden wij ons niet alleen bezig met de dakbedekking, maar met alles wat komt kijken bij een nieuwbouw dak.

Daktechniek Staaldak

Nieuwbouw dak van Daktechniek Assen

Omdat Daktechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij u perfect van dienst zijn op het gebied van nieuwbouw daken in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij een nieuwbouw dak aanbrengt. Tijdens het aanbrengen van uw dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast nieuwbouw daken, kunt u bij ons ook terecht voor een dak renovatie, dak reparatie of dakrand afwerking.

dakinspectie

Interesse in een nieuwbouw dak van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!