Dak houtwerk

Is uw hout op het dak toe aan vernieuwing? Daktechniek Assen heeft meer dan 25 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dak houtwerk

Vaak komen houtwerkzaamheden voor bij het renoveren of aanbrengen van uw dak. Hierbij kunt u denken aan de boeidelen, balklaag en dakbeschot van een daksysteem. Als het dakbeschot is aangetast door water, raden wij aan het dak houtwerk te vervangen.

Daktechniek Assen

Omdat Dakdektechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kunnen zij  u perfect van dienst zijn op het gebied van nieuw houtwerk in en omgeving Assen. De dakdekkers zijn echte vakmensen die precies weet hoe zij uw dak zo goed mogelijk kunnen renoveren. Tijdens het renoveren of aanbrengen van je dak maken de dakdekkers uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dakrenovatie, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een nieuw houtwerk van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This