Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan met betrekking tot uw dak. Is uw dak toe aan renovatie, reparatie of bent u toe aan een compleet nieuw dak? Alles is mogelijk.

Heeft u last van water in uw dak? Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat we het lek opsporen en op vakkundige wijze dichten.

Lees meer over daklekkage >>

Heeft u een hellend dak en wilt u hier graag nieuwe dakshingles op hebben liggen? Dat kan bij ons. Wanneer het hellende dak onder een hoek is van 15 graden, kunnen wij voor u een mooi dak met shingles maken. 

Lees meer over dakshingles >>

Het kan heel goed voorkomen dat uw lood aan vervanging toe is. Wanneer hier scheuren in komen, kan er vocht onder het platte dak terecht komen of u krijgt krijgt last van eventuele doorslaande muren. 

Lees meer over loodwerk >>

Nieuw houtwerk op uw dak gaat vaak gepaard wanneer wij bezig zijn met het renoveren of repareren van uw dak. Wanneer er lekkage is geweest bij uw huidige dak, bestaat de kans dat het houtwerk ook is aangetast. 

Lees meer over dak houtwerk >>

Een dakrand heeft niet alleen als functie dat het lekkages tegen gaat. Ook zorgt een mooie dakrand afwerking ervoor dat het uw woning weer een mooi en strak uiterlijk geeft. Er is veel mogelijk op dakrand afwerking.

Lees meer over dakrand afwerking >>

Heeft u een nieuwe woning of heeft u uitbouw aan uw woning gerealiseerd? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten nieuwbouw daken en bieden de meest geschikte oplossing.

Lees meer over nieuwbouw daken >>

Gratis dakinspectie

Dak reparatie, renovatie of een compleet nieuwbouw dak? Wat het ook mag zijn, wij zijn uw specialist in platte en hellende daken. Wij komen graag langs voor een dakinspectie en maken voor jou een passende offerte.