Daklekkage

Wij zorgen ervoor dat we het lek boven water krijgen!

Daklekkage

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Naast het feit dat het heel vervelend is en dat  er bruine kringen kunnen ontstaan, kan het ook nog eens heel schadelijk voor de constructie van het dak.

Het repareren / herstellen van een daklekkage is niet zo heel moeilijk. Het opsporen van een lekdetectie, bedoeld om de oorzaak te van de daklekkage te vinden, is in de meeste gevallen wat lastiger.
Als de oorzaak gevonden is, wil dit nog niet zeggen dat een herstelling van dit punt de oplossing is. Soms is dakrenovatie noodzakelijk, omdat als we het lek hebben gedicht deze op een andere plek weer ontstaat. Vaak heeft het ontstaan van een daklekkage ook met slijtage en de levensduur van uw huidige dak te maken.  

Hoe groot of klein het probleem met de daklekkage ook is, wij denken graag met u mee naar de beste oplossing.

Uw lekkage vakkundig verhelpen door Daktechniek Assen

Dakdektechniek Assen heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van daklekkages en lekdetecties. Hierdoor kunnen wij u perfect van dienst zijn op het gebied van daklekkage in Assen. Onze dakdekkers zijn echte vakmensen die precies weten hoe zij het dak weer waterdicht krijgen. Tijdens de waterdicht maken van uw dak, maken onze dakdekkers uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast het verhelpen van daklekkages, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een dienst van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This