Daklekkage in Assen laten verhelpen

Onze dakdekkers zorgen ervoor dat het lek boven water komt!

Professionele hulp bij daklekkage in Assen

Last van daklekkage in Assen? Niets is zo vervelend als een lekkage aan uw dak. Wij van Daktechniek Assen hebben jarenlange ervaring met het verrichten van allerlei werkzaamheden aan daken. Bovendien beschikken we over de beste gereedschappen en apparatuur. Daardoor kunnen onze dakdekkers het lek in het dak opsporen en op vakkundige wijze dichten tegen scherpe, concurrerende tarieven.

Hoe groot of klein het probleem ook is, wij denken graag met u mee. Vraag een dakinspectie aan of neem contact op voor meer informatie.

Voor een inspectie naar daklekkages hanteren wij een starttarief. 

Daklekkage Assen

We lossen vakkundig uw daklekkage in Assen op

Waarom kiezen voor ons dakdekkersbedrijf Daktechniek Assen?

  • Samen meer dan 25 jaar ervaring in de dakdekkersbranche
  • Zowel particulier als zakelijke klanten
  • Beschikking over de beste gereedschappen en apparatuur
  • Specialist in bitumen dakbedekkingen
  • Scherpe concurrerende tarieven
  • Vrijblijvende passende offerte

 

Hoe is een daklekkage in Assen te herkennen?

Een daklekkage is door verschillende symptomen te herkennen. Wanneer deze symptomen zichtbaar zijn is het eigenlijk al te laat. Voorkom daarom een te late ontdekking door een dakinspectie aan te vragen. De symptomen waaraan een daklekkage te herkennen is zijn vochtplekken, loslatend behang en schimmelvorming. Wij bieden hiervoor dé daklekkage service.

 

Daklekkage Assen

Lekdetectie en reparatie van het dak

Naast het feit dat het heel vervelend is en dat er bruine kringen kunnen ontstaan, kan een daklekkage in Assen ook nog eens heel schadelijk zijn voor de constructie van uw dak. Het repareren / herstellen van een lekkage aan uw dak is niet zo heel moeilijk. Het opsporen van een lekdetectie, bedoeld om de oorzaak van de daklekkage te vinden, is in de meeste gevallen wat lastiger.  

Wanneer is een dak renovatie nodig?

Als de oorzaak gevonden is, wil dit nog niet zeggen dat een herstelling van dit punt de oplossing is. Soms is dakrenovatie noodzakelijk, omdat als we het lek hebben gedicht deze op een andere plek weer ontstaat. Vaak heeft het ontstaan van een daklekkage ook met slijtage en de levensduur van uw huidige dak in Assen te maken.

Lekkage op een plat dak

Een lekkage in een plat dak komt vaker voor dan bij een schuin dak. De oorzaak hiervan is logisch: een plat dak is kwetsbaarder. Hoe dat komt? Dat heeft twee redenen, als eerste is de dakbedekking minder dik en sterk dan bijvoorbeeld een pannendak. Als tweede komt het door overmatig regenval en vervuiling. Dit blijft achterliggen op een plat dak, en het water tast dan het materiaal aan.

daklekkage Assen
Daklekkage Assen

Vakbekwame dakdekker in Assen

We hebben alleen vakbekwame dakdekkers in dienst. De dakdekker die bij u langskomt in Assen weet hoe hij de daklekkage kan opsporen en zo goed mogelijk kan oplossen. Onze dakdekkers zijn ware specialisten op het gebied van dakbedekking en dak renovatie. Bovendien hanteren we een nette werkwijze. Dus na de werkzaamheden ruimen we de rommel op die we hebben veroorzaakt.

Vraag een dakinspectie aan

Om er zeker van te zijn dat u last heeft van een daklekkage in Assen kunt u een dakinspectie aanvragen. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als u er achteraf achter komt dat u helemaal geen lekkage in uw dak heeft en onnodig kosten heeft gemaakt. Vraag daarom eerst een dakinspectie aan om uw dak te laten onderzoeken. Vervolgens stellen we een passende offerte voor u op.

Voor een inspectie naar daklekkages hanteren wij een starttarief.