Dakshingles

Ook voor nieuwe dakshingles kunt u bij ons terecht. Daktechniek Assen heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag langs voor een dakinspectie.

Dakshingles

Shingles worden aangebracht op een hellend dak, welke onder een hoek van 15 graden kunnen worden aangebracht. Door het uitgebreide assortiment van kleuren en patronen kun je dus een mooi aanzicht creëren.

Dakshingles bieden een goede bescherming tegen waterlekkage. Door de overlappende constructie vormen dakshingles een waterdichte barrière op het dakoppervlak. Dit vermindert het risico op lekkages en beschermt het interieur van je huis tegen vochtschade.

Dakshingles Assen 4-tabs
Dakshingles in Assen

Shingles kleuren

Dakshingles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je je dak kunt aanpassen aan de architectonische stijl van je huis. Asfaltshingles zijn bijvoorbeeld de meest populaire keuze vanwege hun betaalbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals harde wind, hevige regenval en hagel.

Dakshingles van Daktechniek Assen

Omdat Daktechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij u perfect van dienst zijn op het gebied van dakshingles. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij dakshingles op uw dak kan aanbrengen. Tijdens het aanbrengen van dak shingles op uw dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast het aanbrengen van dakshingles, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dak reparatie of dakrand afwerking.

dakinspectie

Interesse in een dakshingles van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!