Dakshingles

Ook voor nieuwe dakshingles kunt u bij ons terecht. Daktechniek Assen heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dakshingles

Shingles worden aangebracht op een hellend dak, welke onder een hoek van 15 graden kunnen worden aangebracht. Door het uitgebreide assortiment van kleuren en patronen kun je dus een mooi aanzicht creëren.

Nieuw dak van Dakdekker Staal uit Assen

Dakshingles van Daktechniek Assen

Omdat Daktechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij u perfect van dienst zijn op het gebied van dakshingles. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij dakshingles op uw dak kan aanbrengen. Tijdens het aanbrengen van dak shingles op uw dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast het aanbrengen van dakshingles, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een dakshingles van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This