Dakrand

afwerking

Wij zorgen er altijd voor dat een dak netjes wordt afgeleverd. En dus ook met een mooie trim op de rand van uw dak. Ga voor een mooie dakrand afwerking!

Dakrand afwerking

Is er bij uw woning of pand sprake van afbladderende verf of is de dakafwerking verkleurd, waardoor de afwerking te wensen overlaat? Daktechniek Assen zorgt ervoor dat de dakrand afwerking weer helemaal in orde is. Dankzij de professionele afwerking krijgt uw woning weer een mooi dak die jarenlang meegaat en uw woning een strak afgewerkt uiterlijk geeft. Daarnaast zorgt deze dakrand afwerking er ook nog eens voor dat lekkages tegen worden gegaan. Er zijn diverse mogelijkheden voor een hoogwaardige afwerking, zoals een zinken afdekker, een afdekkap of een trim. 

Daktechniek Dakrand Afwerking

Daktechniek Assen

Omdat Daktechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij u perfect van dienst zijn op het gebied van dakrand afwerking in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij uw dak zo goed mogelijk kan renoveren. Tijdens de renovatie van uw dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dak renovatie, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dak reparatie, dakshingles en meer!

dakinspectie

Interesse in een dakrandafwerking van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!