Dak loodwerk

Bent u toe aan nieuw lood rondom uw dak? Daktechniek Assen heeft meer dan 25 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dak loodwerk

Bij dak loodwerk is het van belang dat de juiste wijze van aanbrengen gehanteerd wordt. Bijvoorbeeld bij een muur aan de westzijde van een woning is het van belang om het lood tegen het binnenblad van de spouwmuur aan te brengen voor eventuele doorslaande muren. 

Nieuw dak van Dakdekker Staal uit Assen

Dak loodwerk van Daktechniek Assen

Omdat Daktechniek Assen al meer dan 25 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij u perfect van dienst zijn op het gebied van loodwerk in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij uw dak zo goed mogelijk kan renoveren. Tijdens het aanbrengen van lood maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dak loodwerk, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een nieuwe loodwerk voor je dak van Daktechniek Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor u een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This