Dak houtwerk

Is jouw dak toe aan reparatie? Dakdekker Staal heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag langs voor een gratis dakinspectie.

Dak houtwerk

Vaak komen houtwerkzaamheden voor bij het renoveren of aanbrengen van je dak. Hierbij kun je dus denken aan de boeidelen, balklaag en dakbeschot van een daksysteem. Als het dakbeschot is aangetast door water, raden wij aan deze te vervangen.

Dak houtwerk van Dakdekker Staal

Omdat Dakdekker Staal al meer dan 10 jaar ervaring heeft in dit vak, kan hij je perfect van dienst zijn op het gebied van nieuw houtwerk in Assen. De dakdekker is een echte vakman die precies weet hoe hij je dak zo goed mogelijk kan renoveren. Tijdens de renoveren of aanbrengen van je dak maakt de dakdekker uitsluitend gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en apparatuur, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast dakrenovatie, kun je bij ons ook terecht voor een nieuwbouw dak, dakreparatie of dakrandafwerking.

Gratis dakinspectie

Interesse in een dakrenovatie van Dakdekker Staal uit Assen? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie en maken voor jou een passende offerte.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This